Billige kontorer i Odense M

Kontorlokaler Odense M

Indbyggertal: 17.519
Antal husstande 9.118
Antal kontorer: 217
Antal butikker: 78

» Klik her for at finde ledige kontorer i Odense M

Trafikale forhold
Offentlig transport: Bybusser
Hovedfærdselsårer: Munkerisvej, Hjallesevej


Odense Midt dækker i særdeleshed det meget store erhvervstætte område mellem Munkerisvej og Niels Bohrs Alle, hvor man bl.a. finder et af Danmarks ælste indkøbscentre, Rosengårdcentret.

Erhvervskvarteret omkring tilbyder et massivt udvalg af ledige kontorer og kontorlejemål nær Odense Centrum og byens store udfaldsveje.

I den store erhvervspark ved Rosengårdcentret – på Klokkestøbervej, Billedskærervej, Rødegårdsvej, Tagdækkervej, Børstenbindervej og Gørtlervej – finder man blandt de over hundrede erhvervsvirksomheder og lejemål et stort udvalg af ledige og moderne udstyrede kontorer i Odense M.

Kvartert huser adskillige kontorbygninger med komfortable kontorlejemål i alle størrelser meget tæt på bycentrum og med let adgang til og fra Odense.

Find investeringsejendom til salg i Odense M

Ønsker du at investere i en ejendom i Odense M? Så skal du benytte dig af Lokalebasen.dk. Vores portal giver dig et fint udvalg af forskellige investeringsejendomme, der er ledige i det område, som du er mest interesseret i. Hos os får du en kvalificeret service, der altid går ud på at udfylde dine ønsker. Vi er eksperter i formidling af investeringsejendomme, så gå i gang med det samme, og oplev, hvor nemt og hurtigt din søgning går med os! 

Vil du gerne sælge din ejendom? Det kan vi også hjælpe med! Lokalebasen.dk er med sine 70.000 besøgende hver måned, det helt rigtige sted til at promovere din investeringsejendom. 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit