Undgå problemer, når du skal flytte

13.12.2016 09:16

Man kan let løbe ind i uforudsete problemer, når man flytter sin virksomhed til nye kontorlokaler. 

Det fortæller Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk, der for et par år siden rykkede sin virksomhed til nye, moderne kontorlokaler på Østerbro. Og det gælder ifølge ham om at planlægge og være opmærksom på alle detaljer. 

”Vi endte fx med at stå uden internet i flere måneder, fordi vi glemte at søge om gravetilladelse til internetkablerne, og det var rimelig fatalt, da vi jo er en internetportal.” 

De bedste flytteråd
Det er naturligvis vigtigt, at alle interessenter lige fra kunder og samarbejdspartnere til elselskabet ved, at virksomheden skifter adresse. 

For at være behjælpelig med at din virksomhedsflytning foregår så let som muligt, har Lokalebasen.dk samlet en række gode råd og punkter, som du bør være opmærksom på. 

”Vi har også en række samarbejdspartnere, der kan give jer en skarp pris på forskellige serviceydelser forbundet med jeres flytning.” 

Jakob Dalhoff uddyber, at de gennem årene har høstet gode erfaringer med alt fra dygtige håndværkere til designvirksomheder og gerne vil dele ud af denne viden.

Se den gratis flytteguide hos Lokalebasen.dk. 


Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit