Udlev iværksætterdrømmen i Odense

18.10.2018 10:56

Går du med en drøm om at starte en virksomhed, men er du usikker på, hvordan og hvor du skal starte? I Odense oplever de i disse år en stor stigning i antallet af nye virksomheder, der dukker op i centrum og omegn, og det skyldes mest af alt byens og kommunens tilbud og hjælp til nye iværksættere, der ønsker at starte egen virksomhed.

Få hjælp til at starte virksomheden

Som kommende iværksætter har du måske allerede overvejet de mange gode muligheder, der er ved at placere din virksomhed i Odense Kommune. Her finder du nemlig en lang række gratis tilbud, der helt sikkert kan hjælpe dig godt i gang med mange af de praktiske ting, der er, når man forsøger at etablere egen virksomhed. De kan desuden besvare dine mange spørgsmål, inden du kaster dig ud i dit projekt. Kommunen tilbyder møder med virksomhedskonsulenter, der kan give dig gode råd i forhold til din forretningsplan og dit budget. Derudover finder du vejledning og sparring på kurser som “Iværksætterhjulet” på kommunens iværksætterfestival eller på byens diverse iværksætter-cafeer.

Find den perfekte kontorplads

Som ny iværksætter i Odense har du rigtig gode muligheder for at finde en kontorplads i et kreativt og socialt kontorfællesskab med andre freelancere og startup-virksomheder, hvor du med andre iværksættere har mulighed for at dele erfaringer. I et kontorfællesskab kan du oftest vælge mellem en enkelt plads i et åbent kontorlandskab eller leje et mindre kontorlokale, hvis I er flere, der ønsker at stable en virksomhed på benene. En plads i et kontorfællesskab er ofte også en meget billigere løsning, end hvis I skulle leje kontorlokaler på egen hånd. Som startup-virksomhed giver det dig desuden en stor fordel, at Odense er en af landets universitetsbyer. Når din virksomhed vokser, og du står og mangler mere arbejdskraft, kan du med sikkerhed finde nye ansatte og praktikanter med relevant erfaring.    

 

I Odense finder du den vejledning og det faglige og kreative fællesskab, du har manglet for at kunne udleve din iværksætterdrøm. Undersøg selv de mange muligheder for gode og billige kontorpladser på øen mellem Jylland og Sjælland.          

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit