Større virksomheder rykker ind i kontorhotellet

28.09.2015 09:30

Kontor til leje i NOHO

67 procent af kontorhoteller i Europa har positive forventninger til resten af 2015. Der viser en ny rapport fra MatchOffice, der er Lokalebasens internationale afdeling. MatchOffice repræsenterer kontorhoteller i mere end 120 lande.

Rapporten bygger på besvarelser fra 585 kontorhoteller i 35 lande. Undersøgelsen viser, at godt 70 procent af kontorhotellerne i år oplever den samme eller endda en højere udlejningsprocent sammenlignet med sidste år.

Over halvdelen af kontorhotellerne ser desuden så lyst på fremtiden, at de imødeser en endnu højere udlejningsprocent i årets sidste tre måneder.

Stabile lejepriser
I undersøgelsen oplever halvdelen af de adspurgte kontorhoteller stabile lejepriser, mens 20 procent endda kan fremvise stigninger i deres lejepriser. 

Europas kontorhoteller har også positive forventninger til fremtiden. Således forventer 20 procent af dem højere priser for resten af 2015, og halvdelen et stabilt prisniveau. Blot 10 procent forventer lavere lejeindtægter.

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit