Odense ligger midt i landet. Læs med her, og find ud af, hvorfor det er en fordel for dig.

26.02.2019 08:49

Hav kontor midt i landet – derfor er Odense optimal

Odense er en by i vækst, og det er en by, som tiltrækker rigtig mange virksomheder. Her vil vi fokusere på byens beliggenhed – landets tredjestørste by ligger nemlig lige midt i landet, bogstavelig talt. En central beliggenhed er der rigtig mange fordele ved, og vi vil her præsentere de største fordele for dig.

De bedste medarbejdere

En vigtig del af det at drive virksomhed – én af de allervigtigste faktisk – er at have de bedste medarbejdere. Har du kontor i den ene eller den anden ende af landet, vil dine medarbejdere typisk komme fra samme område. Det er de færreste, som har tid og mulighed for at bruge flere timers transport til og fra arbejde hver dag. Har du derimod kontor i en by som Odense, er der en langt større skare af mennesker, som bor i nærheden, og som derfor er kandidater til at arbejde hos dig. Desuden er Odense en universitetsby, hvilket er endnu en stor fordel.

Kunder fra hele landet

Ligesom at Odense ligger godt i forhold til at tiltrække medarbejdere fra det meste af landet, forholder det sig på samme måde med kunderne. Med base i Odense kræver et besøg i din virksomhed ikke en dagsrejse for nogen; uanset hvor i landet de kommer fra. Og det gælder naturligvis også den anden vej rundt, hvis du skal på kundebesøg et sted i landet.

Mulighed for at ekspandere

Den sidste væsentlige fordel ved Odenses beliggenhed, som vi skal omkring, er områderne omkring selve byen. Får du og din virksomhed så stor succes, at I vokser ud af jeres lokaler og skal finde nogle nye, er Odense en by, hvor du kan finde alle lokaletyper. Der er både de større lokaler uden for selve byen - ligesom centrum af Odense byder på mange mindre lokaler - som egner sig særligt godt til den nystartede virksomhed eller enkeltmandsvirksomheden.

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit