Odense er en god placering for virksomheder i vækst

07.08.2019 12:33

Hvis du ejer en virksomhed, der er i vækst, så er det vigtigt, at din virksomhed ligger i en by, der kan gøre den endnu bedre. Det er ikke de fleste virksomhedsejere, der er klar over, hvor stor en rolle den by, som virksomheden ligger i, har. 

Det har en stor indflydelse på, hvorvidt der er muligheder for, at virksomheden kan fortsætte sin positive udvikling og endda forbedre den. Odense er en af de få byer i Danmark, der kan klare dette. Læs artiklen og find ud af hvorfor. 

Odense er en attraktiv erhvervsby 

Mange virksomhedere vælger at tage til Odense, da Odense er en attraktiv erhvervsby for virksomhedere med drømme om at blive større. Det er blandt andet på grund af byens størrelse, at der er rigtig mange virksomheder, som vælger Odense. Det er kun København og Aarhus, der overgår Odense, der er Danmarks tredjestørste by. Størrelsesmæssigt kan Odense både levere kontorlokaler til de helt store virksomheder og til mindre enkeltmandsvirksomheden. 

Gode muligheder for at få samarbejdspartnere

Odenses placering på Fyn er også ganske populær, da den er meget central. Der er derfor gode muligheder for at skabe arbejdsforbindelser til de andre store markeder i Danmark. De fleste virksomheder, som er i vækst, har typisk gode arbejdsforbindelser til det meste af landet. Derfor vælger mange også at bosætte sine virksomheder i Odense, da det er nemt at komme rundt til de andre byer i Danmark. 

Livlig studieby 

Med en virksomhed i vækst får du formentligt brug for ny arbejdskraft løbende. I Odense holder Syddansk Universitet blandt andet til, og hvert år er bliver mange studerende færdige og ledige på arbejdsmarkedet i Odense. Det er en god mulighed for at få fat i de unge nyuddannede fra Syddansk Universitet, hvis din virksomhed ligger i Odense. Det er desuden også en god mulighed for at få unge ind i din virksomhed, hvis du ønsker at have studiemedhjælpere. Dette er med til at skabe et dynamisk miljø på arbejdspladsen, og du kan være med til at skabe din virksomheds fremtid med de unge medarbejdere meget tidligt.

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit