Odense boomer med robotvirksomheder

10.09.2018 15:55

Robotvirksomheder over hele landet strømmer til Odense for at tage del i den kolossale robotudvikling. Odense har taget skridtet videre end landets andre storbyer, og de er nu førende på markedet. Byen satser på, at dette er en branche, der er værd at investere i. Store som små robotvirksomheder flytter deres virksomhed for at blive en del af den såkaldte robotklynge i Odense. Odense er en by i konstant udvikling. Dette ses også på deres nyeste initiativ i folkeskolen.

Robotudvikling på skoleskemaet i Odense Kommune
Odense Kommune ved, at der vil mangle arbejdskraft inden for robotbranchen i fremtiden. Derfor har de startet et nyt initiativ. Alle børn i Odense Kommune skal nu lære om robotter, robotudvikling og programmering allerede fra 1. klasse. Dette skulle gerne give børnene en interesse for feltet allerede i en tidlig alder og på sigt skabe flere dygtige mennesker, der ønsker at arbejde med robotter. Odense Kommune har sat 11 millioner kroner af til projektet om at udbrede viden og forståelse af teknologi til kommunens folkeskoleelever. På denne måde bliver børnene vant til at arbejde med teknologi fra de er helt små.

Amerikanske Teradyne investerer i dansk virksomhed
Udover robotundervisning i folkeskolen kan Odense også prale med at have landets største robotvirksomheder. Blandt andet ligger robotgiganten Mobile Industrial Robots med hovedcenter i Odense. Og netop Mobile Industrial Robots kan blære sig med store resultater i år. Virksomheden er nemlig blevet solgt til amerikanske Teradyne for intet mindre end 1,7 milliarder kroner. Dette må siges at være en kæmpe succeshistorie. Teradyne, der med hovedkontor i Boston i USA, omsætter hvert år for omkring 12,5 milliarder kroner, og derfor kan Mobile Industrial Robots være godt tilfredse med det nye samarbejde. Samtidig får virksomhedens hovedkontor lov til at blive i Odense, hvorfra de udvikler alle deres bedste idéer. Mobile Industrial Robots er nu garanteret en sikker fremtid inden for branchen – og de er en spiller, der er værd at holde øje med på det internationale marked for robotudvikling.

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit