Kontorhotel beliggende centralt i Odense

29.07.2016 13:54

Kontorhotel Odense

På Dannebrogsgade 1 i Odense Centrum kan du finde et mindre, hyggeligt kontorhotel.

Med kontor i dette kontorhotel vil du med gåafstand kunne besøge den eftertragtede havn, og du vil ydermere kunne besøge Odense Centrum, hvor mange restauranter, caféer og butikker er at finde. 

Kontorhotellet er nemlig beliggende centralt i Odense og ligger blot 200 meter væk fra Odense Banegård. Op til 45 kontorpladser er at leje i kontorhotellet, og som lejer vil du derudover få adgang til fire fælles moderne mødelokaler, der kan rumme i alt 32 personer.  

Som vil vil du herudover frit kunne benytte husets flere pauserum, gårdhaver, frokostfaciliteter samt parkeringsmulighederne, som er placeret lige ud til døren. Husets IT og AV systemer og udstyr er desuden i bedste kvalitet, og der er en hurtig ADSL forbindelse. Derudover er bygningen indrettet fleksibelt, så du kan få medbestemmelse over, hvordan du ønsker, at dit kontor skal indrettes.  

Se lejemålet på Lokalebasen.dk 
Fik du læst?: Kontor til leje med unik udsigt i Odense

 

 

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit