Kontor til leje i prisvindende ejendom i Odense

27.04.2016 10:21

På Odense havn finder du en unikt lejemål, der er beliggende i prisvindende ejendom. 

I en gennemrenoveret, prisbelønnet ejendom på Odense Havn finder du et kontor til leje på i alt 833 kvadratmeter. Fra lejemålet vil du have en unik udsigt til alle fire verdenshjørner.

Lejemålet er beliggende på 3. sal i den markante pakhusejendom, der tidligere har været benyttes til undervisning, hvilket indretningen bærer præg af. Der er dog rig mulighed for, at du som lejer kan få indflydelse på indretningen af lejemålet, så det passer til dine behov. Der er også mulighed for opdeling af lejemålet. 

Om lejemålet
Kontorlejemålet består på nuværende tidspunkt af fire store undervisningslokaler, to mødelokaler, to cellekontorer, tekøkken, fire toiletter samt et teknikrum. 

I alle rum er der adgang til mindre altaner, som i alt tæller 15 styks. Fra det ene undervisningsrum er der adgang til en stor tagterrasse på i alt 70 kvadratmeter. 

Er der behov for handicaptoilet eller baderum, så er der det til fri afbenyttelsen i stueetagen. 

Se lejemålet på Lokalebasen.dk

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit