Kontor til leje med unik udsigt i Odense

20.05.2016 14:45

Kontor til leje Odense

Lejemålet består af i alt 1.214 kvadratmeter og er indrettet med åbne kontorlandskaber med tilhørende mødefaciliteter, kontorlokaler samt et toilet og et kopirum. Og fra samtilige lokaler i lejemålet vil du have adgang til den unikke udsigt. 

Lejemålet er beliggende på Englandsgade 25 og er desuden energimærket C. 

Kontorlejemålet giver mulighed for parkering i kælderen samt fælles faciliteter som reception og kantine. Du vil desuden blive naboer til virksomheder som Focus Advokater, Ernst & Young og Rambøll, hvorfor der er garanti for en hverdag fyldt med dynamik og udveksling af viden og erfaringer. 

Se lejemålet her

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit