Find det perfekte kontor i Odense

15.11.2015 19:54

Når du søger efter kontorlokaler i Odense er der mange faktorer du bør overveje. Fleksibilitet, fællesskab og åbenhed er tre af dem. 

Kontorlokaler med fleksibilitet

Er fremtiden usikker for din virksomhed, og ønsker i ikke at ligge for mange kort på bordet, så kan et kontorhotel være den perfekte løsning. Kontorhotellet giver fleksibilitet, og sørger for at din virksomhed kan fokusere på jeres kerneværdi frem for alt andet.

Fællesskab på kontoret

Et kontorfællesskab kan være yderst positivt for innovation og motivation på kontoret, men det er ikke den perfekte løsning for alle virksomheder. Du bør derfor overveje hvorvidt din virksomheds kultur passer godt overens med at arbejde ved siden af andre virksomheder, eller om i bør have jeres eget kontor.

Åbent kontor i Odense

Store åbne kontorlokaler er blevet en meget populær indretningsmetode for mange virksomheder. Din virksomhed bør overveje hvorvidt åbne kontorlokaler giver mening, og kan bidrage positivt til jeres organisationskultur. Ved at beslutte dette inden i søger kontor, vil i minimere jeres kontorsøgning drastisk.

Find kontor i Odense

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit