Får styr på indretningen når du søger kontor i Odense

30.09.2015 20:50

Er du på udkig efter nye kontorlokaler i Odense er der et hav af ting der bør overvejes mht. Flytning. Vi har samlet et par elementer der kan guide din virksomhed på rette vej når i flytter til nye kontorer i Odense.

Er der internet på kontoret?

I en storby som Odense vil der med stor sandsynlighed være fine internetmuligheder i jeres nye kontorlokaler. Men du bør ikke blindt acceptere den nuværende internetløsning, men derimod sikre dig at din virksomheds behov og krav matcher den hastighed og båndbredde som din udlejer lover. For mange virksomheder kan et langsomt internet være fatalt for produktiviteten, derfor skal du stærkt overveje hvad din udlejer tilbyder før du accepterer forholdende på kontoret.

Matcher indretningen din virksomheds kultur?

Både møbler såvel som indretning kan gøre underværker for dine medarbejderes motivation og produktivitet. Flytter du til nye kontorlokaler i Odense har det stor betydning at indretningen matcher din virksomheds kultur og arbejdsmønstre. En innovativ virksomhed låst inde i en bureaukratisk lokaleindretning kan være fatal for produktiviteten og samtidigt være ødelæggende for din forretnings brand. Vi foreslår derfor at du kontakter en professionel indretningsekspert, så du sikre overensstemmelse mellem indretning og virksomhed.

Læs en komplet guide om flytning

https://www.lokalebasen.dk/om/serviceydelserFind kontor til leje i Odense

 

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit