Dit nye kontor skal passe med din virksomheds kultur

29.10.2015 23:22

The Naked Organization er betegnelsen for nutidens virksomheder, hvor sociale medier og digitaliseringen gør det nemt for medarbejdere, at dele enhver hændelse der sker på kontoret. Søger du kontor til leje i Odense, er det derfor essentielt, at lokalerne reflekterer den kultur, din virksomhed ønsker at frembringe.

I en rundspørge af 3300 forretningsleder, siger 87% at kultur er meget vigtig for deres virksomheds succes. En kultur der skaber et meningsfuldt arbejde for medarbejderne, og hvis arbejdsopgaver passer overens med medarbejdernes ønsker, kan med de sociale mediers indflydelse være vejen til en succesfuld virksomhed. Søger du efter kontor til leje i Odense, bør du overveje om arbejdspladsen vuk kvæle kulturen i virksomheden. Hvis den gør, kan det have fatale konsekvenser for din fremtidige forretning.

Læs mere om Deloittes nye undersøge

Find kontor til leje i Odense

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit