Det skal du huske, når du skal leje kontorlokaler

03.09.2019 12:54

Er du på jagt efter kontorlokaler til din virksomhed? Det kan være lidt af en proces at finde de helt rigtige kontorlokaler. Man kan hurtigt stirre sig blind på noget, der virker helt fantastisk, men som ren faktisk ikke passer til virksomheden. 

I dette indlæg hjælper vi dig med, hvad du skal huske at oveveje, når du skal finde kontorlokaler. Du får her tre tips, der hjælper dig tættere på de helt rigtige lejede kontorlokaler. 

Vælg den rigtige størrelse

Et af de vigtigste punkter, du skal overveje, er, hvor store kontorlokaler du har behov for. Her skal du både tage højde for, hvor mange medarbejdere du har, og hvilke andre aktiviteter der skal være plads til. 

Du kan måske nemt se for dig, hvor de forskellige medarbejdere skal sidde i nogle potentielle kontorlokaler. Har du dog husket at tænke over, om der er behov for et eller flere mødelokaler? Det kan også være, du har brug for et sted, du kan have en printer til at stå, eller et rum til opbevaring. Størrelsen på dine kontorlokaler kan derfor afhænge af mange forskellige ting. 

Find et område, der passer til virksomheden

Selvom lokalerne er vigtige, er det også vigtigt, at du tager højde for, hvilket område du vælger at leje dine kontorlokaler i. Du skal for eksempel overveje, om det er vigtigt, at det er tæt på byen, eller det er bedre, det ligger tæt på en motorvej. 

Derudover kan det også være i forhold, om der skal være udeareal eller ej. Det er selvfølgelig meget forskellige fra virksomhed til virksomhed, hvad der er behov for. Det er derfor vigtigt, at du også gør dig disse overvejelser. 

Husk fremtidsperspektivet, når du vælger lokale

Når du skal finde kontorlokaler, kan det også være en god idé at tage fremtidsperspektivet med. Hvis du allerede nu har planer om at udvide forretningen, kan det betale sig, at du finder lokaler, der kan rumme vækstplanerne. 

Det sikrer dig, at du ikke pludselig skal flytte igen, når der er behov for mere plads. Det kan derfor spare dig for en del flytteomkostninger.

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit