Derfor er Odense en attraktiv erhvervsby

05.02.2019 08:56

Odense er en af de større byer i landet. Faktisk er det den tredjestørste, hvor København og Aarhus løber med hhv. første- og andenpladsen. Mange virksomheder vælger at placere deres hovedsæde i København eller Aarhus. Der er dog også rigtig mange gode muligheder, du kan drage fordel af, når du vælger en placering som Odense. Byen er nemlig yderst attraktiv for erhverv. I dette indlæg kan du læse mere om, hvorfor du måske skal overveje at placere din virksomhed i Odense.

 

Attraktiv placering i landet

 

Odense har en særdeles god placering i landet. Byen er nemlig centralt placeret, hvilket kan være attraktivt for mange virksomheder. Har du en virksomhed, der har mange samarbejdspartnere fra hele landet, kan Odense være et perfekt sted at slå sig ned. Placeringen sikrer nemlig, at det er forholdsvist overskueligt for dine samarbejdspartnere at komme til møde og lignende i din virksomhed.

Uanset hvor i landet de måtte komme fra, vil det ikke kræve en større dagsrejse at komme frem. Det kan selvfølgelig også være en fordel for dig, hvis du skal fra kontoret og videre ud i landet for at besøge kunder, leverandører eller samarbejdspartnere. Det er derfor bekvemmeligt både for dig og dine gæster, at du vælger en placering i Odense.

 

Stort udvalg af kompetent arbejdskraft

 

Har du en større virksomhed, hvor du har brug for en masse arbejdskraft af den ene eller den anden art, er Odense også et rigtigt godt bud på en perfekt placering. Byen er nemlig kendt for at være en studieby, hvor flere tusinder af unge mennesker fuldfører deres uddannelse hvert eneste år. Du har derfor en stor skare af kompetente, potentielle medarbejdere at vælge imellem, når du skal ansætte nye til din virksomhed.

Fordelen ved Odense er, at der er mange forskellige uddannelser at vælge imellem i byen. Der er derfor også et stort udvalg af kompetencer at vælge imellem, når du skal have nye ansatte i din virksomhed. Det kan være en fordel at vælge nyuddannede, da de kommer med frisk, ny viden. Når du vælger en placering i Odense, kan du fremstå mere attraktiv for nyuddannede.

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit