Derfor er Odense den perfekte by at drive virksomhed i

18.01.2018 16:32

Hvis du gerne vil starte egen virksomhed og har frit valg på alle hylder til at vælge lige netop den danske by, du skal drive virksomhed i, kan du gøre klogt i at vælge Odense. Byen er nemlig en af Danmarks største byer, og med en lav husleje – sammenlignet med andre danske storbyer – og mange dygtige nyuddannede mennesker er byen ideel at vælge som byen, hvor du skal drive virksomhed. Derudover har byen et rigt kulturelt liv og er beliggende lige midt i Danmark, hvor dine ansatte vil have mulighed for at komme fra både Fyn, Jylland og Sjælland. Mulighederne er altså mange i Odense, og hvis du læser videre, kan du blive meget klogere på, hvorfor du skal vælge netop denne by.

Antallet af kontorer stiger

Der bliver i skrivende stund bygget et væld af nye, flotte og velindrettede kontorlandskaber i særligt Aarhus og Odense. Virksomhederne søger nemlig vestpå i jagten på at kombinere et mere roligt liv med lokaler til virksomheden som prismæssigt matcher budget og forventninger. Der er altså rig mulighed for at finde erhvervslokaler til virksomheden, som matcher alle de behov, der måtte være. Ikke at glemme, at huslejen i Odense er lavere end både i Aarhus og København.

Mulighed for at rekruttere nye medarbejdere

Med en central placering i Danmark har man som virksomhed mulighed for at rekruttere nye medarbejdere fra store dele af landet. Dine ansatte kan komme fra både Fyn, Jylland og Sjælland, da byen ligger som smørklatten i Danmark. Og hvis ikke potentielle medarbejdere har mod på at pendle, er Odense en yderst attraktiv by at flytte til, hvor kombinationen mellem storbyliv og fynsk afslapning på fineste vis vil lokke flere danskere til byen i fremtiden.

Nyudklækkede unge mennesker, der er klar til arbejdsmarkedet

Ikke nok med at byen er rig på kulturliv og har mange erhvervslejeboliger til rådighed, så huser byen også et universitet samt mange andre uddannelsessteder, hvor der flere gange om året bliver udklækket mange unge mennesker, som blot står og venter på at score drømmejobbet på arbejdsmarkedet. Der er altså rig mulighed for at ansætte medarbejdere, der har den mest opdaterede og nyeste viden inden for forskellige felter, hvilket i høj grad kan gavne din virksomhed.

Charmerende byliv

Odense er på alle tænkelige måder en yderst charmerende og hyggelig by, hvor der er mulighed for at besøge et utal af cafeer og restauranter, gå på museum eller i zoologisk have eller tage på en af Danmarks største festivaler i sommermånederne. Der findes ikke den ting, som byen ikke kan tilbyde, og derfor er byen et fuldkomment fantastisk match til dig og din virksomhed. 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit