Bør du indrettet dit kontor ligesom Facebook?

27.01.2016 13:01

Kontorlokaler Odense

I slutningen af 2015 lancerede Facebook’s Mark Zuckerberg deres nye kontorindretning. Alle medarbejdere arbejder nu side om side. Selv Mark Zuckerberg og Facebook’s øvrige topleder, har sin arbejdsplads ved siden af virksomhedens andre medarbejdere. Ifølge Mark Zuckerberg fremmer det innovation og kreativitet, og det er med til at give en fællesskabsfølelse, som er sund for kulturopbygningen i virksomheden.

Tilpas kontoret til din virksomhed

 

Når du indretter dit kontor i Odense, bør du ikke give dig i kast med én-for-alle mentaliteten. Blot fordi det åbne kontor virker hos Facebook, er ikke lig med, at det virker i din virksomhed. Undersøg din forretningskultur, og prøv at hør med dine medarbejdere, om en organisatorisk ændring i form af en ny indretning af jeres kontorer, er en god idé. Støjende arbejdsvaner kan virke distraherende for nogle medarbejdere, og hvis arbejdsopgaverne kræver stilhed og nøjsomhed, bør der være en mulighed for at arbejde i rolige omgivelser.

Læs mere om Facebooks nye kontorindretning

Find kontor til leje i Odense

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit