Attraktive kontorlokaler gør en forskel

12.01.2016 11:07

Kontor til leje i Odense

Velindrettede kontorlokaler med en attraktiv lokation gør en forskel når du vil skabe den perfekte arbejdsplads. Først og fremmest vil et attraktivt kontor tiltrække de bedste talenter, som strømmes efter nye innovative arbejdspladser. Ydermere vil arbejdsmoralen kunne forøges, i takt med at medarbejderne føler sig mere unikke og eftertragtede. Selv hvis man betaler et ”premium” for kontorlokaler i VIVA Odenses nye citycenter, så vil det på den lange bane kunne betale sig.

En arbejdsplads til inspiration og innovation

Verdenskendte arkitekter er indhentet for at give Viva, det nye citycenter i Odense, et særligt image, som vil forøge standarderne for Danmarks fremtidige citycentre. Projektet er pt. i projektering, og tiltræder du allerede nu som en interesseret lejer, vil du kunne få indflydelse på indretningen af dine fremtidige kontorlokaler.

Læs mere kontorer i VIVA

Find kontorlokaler i Odense

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit