Kontor i Nyborg

Kontor i Nyborg

Indbyggertal i Nyborg: 16.539
Antal husstande: 9.678
Antal kontorlokaler: 285
Antal butikker: 195


»
Find kontor til leje i Nyborg
» Se ledige kontorlejemål og kontorhoteller i Nyborg


Kontorlokaler til leje i Nyborg

Nyborg 28 km øst for Odense C kan qua sin strategisk gode placering præstere et erhvervsliv i stærk vækst og ekspansion med uhyre attraktive erhvervs- og kontorområder med kontorlokaler i Nyborg centrum i korteste afstand til Fynske Motorvej og Storebæltsbroen.

Især kan mindre og mellemstore virksomheder, der ønsker at etablere sig i den velbeliggende Storebæltsby finde prismæssigt favorable kontorlokaler i Nyborg i de store erhvervsområder ved Lindholm Havnevej, ved udfaldsvejen Fynsvej, men også i Nyborgs hyggelige gågade-miljø. 

Find din ønskede investeringsejendom i Nyborg og omegn

Overvejer du at købe en investeringsejendom i det østilge Fyn? Lokalebasen.dk er din nemme vej til at finde netop det, som du har brug for. Med os sparer du tid og bliver hurtigt introduceret til det danske marked for investeringsejendomme. Hvad enten du vil købe eller sælge, kan du altid til din stor fordel bruge vores portal. Vi er eksperter inden for formidling af investeringsejendomme, og kan derfor yde den bedste service til dig. Vi kan ligeledes hjælpe dig, hvis du ønsker at sælge din ejendom. Besøg Lokalebasen.dk allerede nu, og oplev, hvor meget vi kan gøre for dig! 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit