Kontorer i Munkebo og Kerteminde

Kontorlokaler i Kerteminde

Indbyggertal: Munkebo 5.569, Kerteminde 5.712 
Antal husstande Munkebo 2.791, Kerteminde 3.913
Antal kontorlokaler: Munkebo 51, Kerteminde 121
Antal butikker: Munkebo 26, Kerteminde 71

» Find ledige kontorer ved Munkebo og Kerteminde

Munkebo 14 km nordøst for Odense C er i særdeleshed kendt for sit nu forhenværende Lindøværft, der forsøges afløst og retableret af et nyt green tech forsknings- og erhvervscenter.

Her planlægger man bl.a. at udvikle komponenter til vindmølleindustrien herunder fremtidens nye gigantiske havvindmøller. Bygningerne rummer store muligheder for nye kontorvirksomheder med ledige kontorlokaler i Munkebo i alle størrelser.

Kerteminde 20 km fra Odenses centrum dækker et dynamisk område for store og små erhvervsvirksomheder.

Kerteminde Kommune arbejder aktivt for både at støtte de mange eksisterende virksomheder og at tiltrække nye videns- og forskningsbaserede virksomheder, blandt andet ved at udvikle attraktive erhvervsområder med kontormiljøer, kontorfællesskaber og spændende kontorlokaler i Kerteminde centrum.

Find investeringsejendomme til salg i Munkebo og Kerteminde

Lokalebasen.dk er en landsdækkende portal, der formidler investeringsejendomme til salg. Vi har gjort alt, som vi kunne for at gøre det lettere for dig at finde netop den ejendom til salg, som bedst passer til dine behov. På Lokalebasen.dk finder du altid et fintudvalg af spændende investeringsejendomme til salg i dit ønskede område. 

Hvis du til gengæld gerne vil sælge din ejendom, så kan du også regne med, at vi hjælper dig med at hurtigt finde en køber. Vi har 70.000 besøgende på siden hver måned, så din annonce bliver synligt på nettet. Kom godt i gang allerede i dag!

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit