Ledige kontorer i Marslev, Rynkeby og Langeskov

Kontorlokaler Langeskov

Indbyggertal: Marslev 398, Rynkeby 617, Langeskov 4.003
Antal husstande: Marslev 501, Rynkeby 361, Langeskov 2.465 
Antal kontorer: Marslev 17, Rynkeby 14, Langeskov 91 
Antal butikker: Marslev 3, Rynkeby 4, Langeskov 36


» Søg kontor til leje ved Munkebo og KertemindeKontorer til leje i Marslev, Rynkeby og Langeskov

I Marslev, Rynkeby og Langeskov Aabybro seks til 10 km øst for Odense kan mindre iværksættervirksomheder finde gode prisbillige lokaliteter og vækstbetingelser med velbeliggende kontorer i landlige omgivelser i meget tæt afstand til den Fynske Motorvej.

Langeskov planlægger en ny station med forventet IC-togforbindelse med timedrift i løbet af de næste år og henvender sig allerede nu til iværksættere og andre, der ønsker at etablere sig i et aktivt erhvervsområde med flere tomme erhvervsbygninger med kontorer i Langeskov centrum samt ledige, store attraktive grunde langs motorvejen.

Tjek muligheder for investering i ejendomme i Marslev, Rynkeby og Langeskov

Leder du efter investeringsejendomme til salg på Fyn? Så kan du til din stor fordel benytte dig af Lokalebasen.dk. Vi er Danmarks største portal for formidling af bl.a. investeringsejendomme. Hos os kan du derfor altid få et dagsaktuelt overblik over situationen på det danske marked, og tjekke dine muligheder. Vi samler investeringsejendomme fra alle områder i Danmark, så du aldrig bliver begrænset i din søgning. 

Lokalebasen.dk yder også en kvalificeret service inden for salg af investeringsejendomme. Du kan defor altid bruge os til at finde din næste køber. 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit