Kontor i Faaborg

Kontor i Faaborg

Indbyggertal i Faaborg: 7.217
Antal husstande: 7.801
Antal kontorlokaler: 246
Antal butikker: 152

» Kontor i Faaborg
» Se ledige kontorlejemål og kontorhoteller i Faaborg


Kontorlokaler til leje i Faaborg

Faaborg beliggende 30 km syd for Odense C er en moderne erhvervsby med vilje til nytænkning og udvikling.

Byen råder over flere velintegrerede erhvervskvarterer, hvor nye virksomheder i alle størrelser let kan finde attraktive velbeliggende kontorlokaler i Faaborg – f. eks. i områderne på Bygmestervej og værkmestervej, i Herregårdscentret samt i havne- og banegårdsområdet.

Investeringsejendomme til salg i Faaborg og omegn

Vil du gerne se investeringsejendomme til salg samlet et sted? Så skal du besøge Lokalebasen.dk! Vi er en stor portal med formål at formidle bl.a. investeringsejendomme i hele Danmark. Du kan gennem os blive hurtigt orienteret om dine muligheder for investering i fast ejendom i Faaborg og omegn. Klik på linket for at blive omridigeret til Danmarks mest moderne og brugervenlig side med ejendomme til salg. Oplev, hvad vi kan gøre for dig allerede i dag! 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit