Ledige kontorer i Årslev, Ringe og Ryslinge

Kontor i Ringe

Indbyggertal: Årslev 3.630, Ringe 5.505, Ryslinge 1.817
Antal husstande: Årslev 3.454, Ringe 5.348, Ryslinge 1.006 
Antal kontorer: Årslev 99, Ringe 220, Ryslinge 30 
Antal butikker: Årslev 26, Ringe 105, Ryslinge 9


» Kontor i Årslev, Ringe og Ryslinge


Ledige kontorer i Årslev, Ringe og Ryslinge

I Årslev og Ryslinge 10 henh. 15 km sydøst for Odense C kan mindre virksomheder og iværksættere finde prisbillige og velbeliggende kontorer til leje.

Årslev, der ligger blot 500 meter fra Svendborgmotorvejen og er stationsby på Svendborgbanen, råder over flere erhvervskvarterer, hvor man let kan finde nye moderne og præsentable kontorlokaler og ledige kontorer til leje i Årslev centrum.

Ringe, der gennemskæres af Svendborgmotorvejen 20 km syd for Odense C, repræsenterer et regionalt velfungerende erhvervsområde med mange virksomheder og moderne kontorbygninger med kontorer til leje.

Motorvejen har direkte afkørsel til det store velfungerende erhvervsområde på Stegshavevej, Industrivej og Højgårdsvej i Ringe Nord, hvor både mindre, mellemstore og større virksomheder nemt kan finde egnede attraktive erhvervs- og kontorlejemål nær Ringe centrum.

Man finder kontorer til leje i Årslev, Ringe og Ryslinge i størrelsen fra 100 kvm. og op.
Priser for kontorleje i Årslev, Ringe og Ryslinge: 350-650 kr. pr. kvm..

Investering i fast ejendom i Årslev, Ringe og Ryslinge

Hvis du ønsker at finde de mest spændende tilbud inden for investeringsejendomme til salg på Fyn, så skal du besøge Lokalebasen.dk. Vi er Danmarks største portal for formidling af bl.a. investeringsejendomme, både lokalt og på landsplan. Hos os kan du altid finde den investeringsejendom, som bedst passer til dine behov. Hvad enten du er interesseret i bolig- eller kontorudlejning, retail eller logistik, vil Lokalebasen.dk altid hjælpe dig med at finde den helt rigtige ejendom. 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit