Kontor i Tommerup, Glamsbjerg og Assens

Kontorlokaler Assens

Indbyggertal: Tommerup 1.649, Glamsbjerg 3.232, Assens 6.086
Antal husstande: Tommerup 3.427, Glamsbjerg 2.670, Assens 4.524 
Antal kontorer: Tommerup 121, Glamsbjerg 101, Assens 129 
Antal butikker: Tommerup 47, Glamsbjerg 40, Assens 113

» Søg kontor i Tommerup, Glamsbjerg og Assens


Kontorlokaler til leje i Tommerup, Glamsbjerg og Assens

Tommerup, Glamsbjerg og Assens i Fyns sydvestlige hjørne kan hver især tilbyde topmoderne erhvervs-kvarterer og faciliteter, hvor nye virksomheder har rigtig fine vækstbetingelser i omgivelser med rummelige og velbeliggende kontorer.

For eksempel i Tommerup Erhvervspark, hvor mellemstore og små virksomheder kan finde attraktive erhvervs- og kontorlejemål i Tommerup centrum.

Interesserede iværksættere og virksomheder kan også finde moderne indrettede kontorer og mindre kontorfællesskaber til leje i Glamsbjerg – for eksempel i byens store centrale erhvervsområde på Fredensvej og Kastanievej.

Assens 30 km fra Odense bryster sig af sin store erhvervsvenlighed målt på statistiske data og virksomhedernes tilfredshed med kommunen.

Ikke mindst det store erhvervsområde på Søndre Ringvej i byens sydkant henvender sig til virksomheder, der søger moderne præsentable kontorer og kontorlokaler i Assens centrum.

Find de mest spændende investeringsejendomme til salg i det vestlige Fyn

Ønsker du at købe en investeringsejendom i Tommerup, Glamsbjerg eller Assens? Så skal du benytte dig af Lokalebasen.dk. Vi yder den bedste service inden for formidling af bl.a. investeringsejendomme til salg, så du kan gennem os altid blive opdateret om de mest spændende ledige ejendomme. Vi repræsenterer hele ejendomsbranchen samt enkelte ejere, og vi på den måde samler de bedste tilbud fra hele markedet. Tjek, hvad vi kan gøre for dig, og start din søgning med Lokalebasen.dk allerede i dag! 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit