Kontor til leje i Svendborg

Kontor leje Svendborg

Indbyggertal i Svendborg: 27.009
Antal husstande: 20.629
Antal kontorlokaler: 715
Antal butikker: 423


»
Find kontor i Svendborg
» Se ledige kontorlejemål og kontorhoteller i Svendborg


Kontorlokaler til leje i Svendborg

Svendborg 42 km syd for Odense er ikke blot Møller-Mærsks fødeby, men i dag også Sydfyns dominerende erhvervsby med et righoldigt udvalg af moderne faciliteter og muligheder for iværksættere, små som større og meget store erhvervsvirksomheder, der søger attraktive erhvervs- og kontorområder incl. kontorhoteller, kontorfællesskaber og veludstyrede kontorlokaler i Svendborg.

Den idylliske sundby har indgået en samarbejdsaftale med Væksthus Syddanmark med henblik på at opbygge miljøer, hvor iværksættere og virksomheder med vækstambitioner kan få let adgang til kvalificeret vejledning og gode vækstbetingelser ikke mindst i form af prisbillige kontorlokaler i Svendborg centrum og nærområder.

For eksempel i de store erhvervskvarter langs Ringvej Nord, i byens havneområder, men man kan også i stort omfang finde uhyre centralt beliggende kontorlokaler i Svendborgs centrum og travle gader og forretningsstrøg.

Find investeringsejendomme til salg i Svendborg og omegn

Er du ude efter at sælge eller købe en investeringsejendom i Svendborg og omegn? Lokalebasen.dk giver dig et godt overblik over situationen på markedet, både lokalt og på landsplan. Med os sparer du tid og kan hurtigt gå i gang med at købe eller sælge - alt efter, hvad du har brug for. Vi har samlet investeringsejendomme af hver slags på vores side, så klik lige på linket nedenfor, og tjek, hvilke muligheder du har for investering i fast ejendom i Svendborg. Vores side bliver opdateret dagligt, og vi gør alt muligt for at hjælpe dig med at fine den ejendom, som bedst udfylder dine ønsker. Kom godt i gang allerede i dag! 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit