Billige kontorer til leje i Odense NV

Kontor i Odense NV

Indbyggertal: 16.888
Antal husstande 8.090
Antal kontorer: 130
Antal butikker: 88


»
Kontor til leje i Odense NV


Trafikale forhold
Offentlig transport: Bybusser
Hovedfærdselsårer: Rugårdsvej, Tarupvej


Odense NV breder sig vest for Rismarksvej i områderne langs indfaldvejen Rugårdsvej fra Tarup ud til Korup.

Tarup huser bl.a. Odenses næststørste butikscenter, og ud over veletablerede villakvarterer finder man langs Rugårdsvej mange erhvervsbygninger med ledige kontorlejemål og kontorfælleskaber.

I bydelens erhvervsområder kan nye mindre og mellemstore virksomheder samt nytilkomne iværksættere leje kontorer i Odense NV centralt og tæt på bycentrum – for eksempel på Rugvang ved Tarup Center eller på Tarupvej tæt på indfaldsveje og Odenses ringvejsnet.

Er du på udkig efter at købe eller sælge en investeringsejendom i Odense NV?

Så besøg Lokalebasen.dk for at hurtigt at få overblik over, hvilke muligheder du har. Vores landsdækkende portal formidler investeringsejendomme af hver slags. Du kan derfor hurtigt finde den investeringsejendom i Odense NV, som netop udfylder alle dine behov. Hvad enten du søger en ejendom med henblik på kontorudlejning, retail eller logistik, har vi altid noget for dig. 

Da Lokalebasen.dk er Danmarks førende portal inden for sin branche, kan du også bruge os til at sælge din ejendom. Med vores talrige besøgende kan vi effektivt markedsføre din ejendom, så den bliver synlig på nettet. 

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit