Windows 10 til dit kontor i Odense

13.09.2015 21:41

Den klassiske startmenu vender tilbage i Microsofts nye styresystem Windows 10 som forventes at være langt mere virksomhedsvenligt end det yderst udskældte Windows 8.Microsoft har med Windows 10 skabt et øget fokus på IT-sikkerhed og virksomhedsstyring, og dette er blevet positivt modtaget af IT-ledere verden rundt. I en ny undersøgelse forventer 75% af de adspurgte IT-ledere at benytte Windows 10 i løbet af de næste to år. Dette er en markant forbedring fra det meget upopulære Windows 8.

Øget brugervenlighed på dit kontor

Der er mange fordele ved at benytte Windows 10 på dit kontor. Udover en markant øget sikkerhed pga. styresystemets mange nye features, så er brugervenligheden også stærkt forbedret. Både PC, såvel som tablets og mobiler får et nyt og let tilgængeligt design som på mange måder er en moderne version af det klassiske Windows design. Sidst men ikke mindst har Microsoft sat et stort fokus på at gøre transitionen til Windows 10 så smertefrit som muligt, så din virksomhed kan høste fordelene uden at skulle bruge for mange omkostninger.

Find kontor i Odense

Læs mere om det nye Windows 10

 

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit