Siemens indvier dansktegnet koncernsæde

14.07.2016 09:26

Siemens Hovedsæde Kontor

Efter seks år indviede Siemens sit nye store, storslåede koncernhovedsæde i München, der er tegnet af danske Henning Larsen Architects.

´Siemens´ ny pragtbygning´, ´En gallaforestilling i glas´, ´Domicil med Silicon-Valley-Spirit´...

Sådan lød begejstrede overskrifter på de sydtyske aviser, da den tyske industrikoncern Siemens nye domicil blev indviet 24. juni. Det dansktegnede bæredygtige koncernsæde er opført på en og samme grund, der husede virksomhedens hovedsæde helt tilbage i 1949. 

Med hele stueetagen åben og tilgængelig for offentligheden kan indbyggerne i den sydtyske by frit passere igennem, handle i de mange nye butikker eller besøge Siemens-bygningens mange caféer og restauranter. Bygningen har foruden at skulle huse Siemens til formål at bidrage til udviklingen af det offentlige rum i München, udtalte Louis Becker, der er partner i arkitektfirmaet, der står bag den spektakulære bygning.

Arkitektfirmaet valgte derefter at åbne en ny tegnestue i samme bydel, og den har med sine i dag 30 ansatte gået hen og blevet Henning Larsens næststørste afdeling efter København. 

Ny måde at arbejde på
Bygningens tagetage er ligeledes tilgængeligt for offentligheden og især tiltænkt til fremtidige events, hvor både medarbejderne, byens indbyggere og turister kan nyde byens charmerende skyline i form af en unik panoramaudsigt. 

Bygningens topmoderne kontorer og arbejdsstationer, der huser husets i alt 1.200 medarbejdere, går alle ind under Siemens koncept: ´Siemens Office – New Way of Working. 

Den globale industrikoncern har lagt vægt på at opdatere sit brand og identitet med nøgleord som åbenhed, gæstfrihed og miljøbevidsthed, som er værdier, der alle skinner igennem i Siemens nye koncept. 


Læs mere:
Siemens indvier dansktegnet pragt-HQ
Siemens' New Headquarters Building, Munich
Sueddeutsche.de: Der neue Prachtbau von Siemens
Henninglarsen.com: Siemens hovedsæde i München


Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit