Sådan finder du de nye kontorlokaler - 10 gode tips

01.01.2015 00:01


Det vrimler stadigvæk med ledige kvadratmeter erhvervslejemål i kølvandet på den store finanskrise. Lokalebasen har udarbejdet 10 gode tips til, hvordan du benytter tomgangen til at finde dine næste kontorlokaler.


Iværksættere, mindre firmaer og større virksomheder har aldrig haft bedre muligheder for at finde tomme attraktive samt velbeliggende kontor- og erhvervslokaler end netop nu.

De seneste års økonomiske krise og nedgang har skabt tomgang på også det danske marked for erhvervslejemål.

En tomgang, der betyder, at danske erhvervslejere er i stand til at drage væsentlig fordel af disse tiders titusinder af ledige kontorkvadratmeter m.v..

Det har kort sagt aldrig været nemmere end nu at finde ovenud fordelagtige lejemål på tit overordentlig fordelagtige betingelser


Tjek her Lokalebasen.dks 10 tips til at finde firmaets nye kontorlokaler

Her er din genvej til de p.t. ledige kontorer i Odense C

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit