Ny undersøgelse forstærker udlejningsmarkedet i Odense

18.03.2015 16:36

Danske erhvervslokaler har på trods af de traditionelle antagelser været i stand til at holde fast i udbudspriserne. Det viser en ny undersøgelse foretaget af Lokalebasen.dk A/S.

Det har i udlejningsmarkedet været en traditionel antagelse, at udbudspriserne som følge af finanskrisen har ligget betragteligt under de realiserede lejepriser. Det antager Arthur Katossky som er frontløber for Lokalebasens nye undersøgelse. Arthur Katossky konkluderer dog, at dette er en stærkt overdrevet antagelse, og at en stor del af de sidste tre års udlejede erhvervslokaler har formået at holde en stabil udbudspris.

Denne overraskende konklusion kan være med til at skabe et sundere og stærkere udlejningsmarked i Danmark, og kan have en betragtelig indflydelse på markedet for kontor til leje i Odense. Både udlejere som lejere af kontorer i Odense vil kunne gavne af denne nye og interessante indsigt.

Find kontorlokaler til leje i Odense

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit