Nu åbner første danske World Trade Center

01.10.2014 00:11

De fleste forbinder World Trade Center med terrorkatastrofen 11. sept. 2001 i New York. Men WCT er verdens stærkeste brand for flerbruger-kontorhuse - det første i Danmark åbner nu.


"Også vi danskere associerer stadig World Trade Center udelukkende med terrorkatastrofen på Manhatten, og det bliver derfor vores første store opgave at fortælle dansk erhvervsliv, at World Trade Center først og fremmest er et internationalt, inspirerende og værdiskabende kontor- og businessmiljø."

Sådan siger idémanden bag World Trade Center Ballerup, Ib Henrik Rønje, som i september slog dørene op for den første danske WTC-version nogensinde.

Det nu business- og erhvervscenter på godt 16.000 kvadratmeter ligger i en af Danmarks mest erhvervsvenlige kommuner Ballerup straks uden for København.

Her vil de fremtidige lejere - virksomheder, organisationer, iværksættere med flere - vil få nem og velfungerende adgang til WTC´s globale netværk, der tæller over 300 World Trade Centre i flere end 100 forskellige lande.

Din nemme genvej til aktuelt kontorlejemål i Odense

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit