Luksusboliger indrettes i ombyggede kontorlokaler

01.07.2014 00:30


I København og i de største danske provinsbyer omdannes stadig flere erhvervs- og kontorlokaler til topmoderne, lækre luksusboliger - en tendens, der spåes at fortsætte i årene frem.


Ifølge en opgørelse fra Københavns Rådhus kunne antallet af nye boliger i gamle kontorlokaler i årene 2007-2009 kunne tælles på én hånd.

Men så tog stigningen fat: I 2012 oversteg antallet af nye boliger i gamle kontorejendomme 100, og i 2013 lød tallet på knap 250.

"Det er helt klart vores fornemmelse, at dette tal vil yderligere vokse mærkbart i de næste år, fordi der i disse år er voldsom efterspørgsel på boliger," siger kontorchef Ingvar Sejr Hansen, Center for Byudvikling, til Berlingske Ejendomme.

Aktuelt har AP Pension netop sat håndværkere i gang med at transformere en 10.000 m² stor kontorejendom ved Langebro til knap 70 nye luksuslejligheder.

Samme ombygninger af erhvervslokaler sker netop nu i stort set alle centrale dele af både København og andre danske storbyer som Aarhus, Odense med flere.


Kig her, hvis du søger ledige kontorlokaler i Odense Centrum

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit