Kreativt kontofællesskab på Fyn

24.02.2016 15:41

Kreativt kontorfællesskab

Susanne Linnet Aagaard er fabrikschef på Fremtidsfabrikken, en gammel moderniseret rutebilsstation som i dag står for innovation og vækst. Lejerne af kontorfællesskabet er alle kreative mennesker fra forskellige kreative erhverv. De er alle på udkig efter et miljø, hvor de kan udfolde deres kreative evner, samt tage nytte af videndelingen og miljøet på kontoret.

Find et kontor som passer til dig

 

Fremtidsfabrikken afspejler et af de skjulte, men absolut vigtigste faktorer, når du leder efter kontor til leje. Kontorlokalet bør passe med din virksomheds kultur og organisationsstruktur. Arbejder din virksomhed inden for et kreativt erhverv, kan det være yderst kvælende for produktiviteten på kontoret, hvis i arbejder tæt op ad ukreative virksomheder. Du bør derimod finde et kontor, hvis miljø afspejler de kerneværdier, som dig og din virksomhed står for.

Find kontor leje på Fyn

Læs om besøget på Fremtidsfabrikken  

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit