Kontorejendom med landbrug og høns på taget

01.08.2014 00:02


En kontorejendom på Østerbro i København har indviet landets største taglandbrug med over 100 ton jord anrettet i lange snorlige højbede,
et drivhus, fire bistader, en kompostbeholder - samt et hønsehus.


Det kombinerede kontorhus og city-landbrug ligger i Æbeløgade på ydre Østerbro og har tidligere huset Københavns gamle bilauktionshus.

Taglandbruget, der bærer det officielle navn ØsterGro, drives af 17 medlemmer, som alle sammen bor i lokalområdet.

Medlemmerne betaler hver 3.000 kr. årligt for at få del i ugens høst.

"Kontorbygningens tag har tidligere været brugt til biludstillinger, og sikkerheden er derfor på plads - tagkonstruktionen bære helt enormt meget,« siger en af landbrugs-projektets initiativtager, Livia Urban Swart, til Information.

Inspirationen til at dyrke på Østerbro-taget kom bl.a. fra verdens største taglandbrug, Brooklyn Grange i New York, der rummer 4.000 m² dyrket tag, hvorfra der siden 2010 årligt er blevet høstet over 25.000 kg økologisk produceret frugt og grønt.


Læs hele Informations artikel om Østerbro-kontorhuset med høns på taget

Den nemme genvej til ledige kontorlokaler i Kbh. Ø

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit