Kontor til leje i Odense er i positiv udvikling

28.07.2015 15:33

Ledige Kontorer

Kriseårene er forbi og efterspørgslen er stigende. To af Danmarks største ejendomsmæglere Sadolin & Albæk samt Colliers International tegner et positivt billede for det nuværende marked for kontor til leje.

En faldende tomgangsprocent for kontor i Odense

Odense såvel som landets andre byer ser en faldende tomgangsprocent. Casper Torkdahl-Jacobsen er erhvervsmægler i Colliers International, og han forklarer at der er flere faktorer som er skyld i denne positive udvikling for kontor til leje: Mange kontorejendomme ombygges til boliver, derudover bliver der som følge af finanskrisen besparet på de spekulative byggerier. Dette er en af grundende til kontormarkedets positive udvikling.

En øget konkurrence på kontor-markedet

Adm. Direktør i Sadolin og Albæk Peter Bach forklarer at både store som små kontorlejemål er præget af en stigende efterspøgsel. Denne efterspørgsel betyder bl.a. at der er stor rift om de allerbedste lejemål i Odense. Er du selv kontorsøgende, kan det være en god idé at se nedenstående video, og forblive opdateret på det spændende marked for kontor til leje.

Find kontor til leje i Odense

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit