Intelligent Kontor i Odense

26.06.2015 16:07

Tingenes internet forbinder den fysiske verden med den virtuelle og giver dit kontor i Odense rig mulighed for at blive mere effektivt. Ved at forbinde dagligdagens fysiske objekter som et køleskab, kamera eller din termostat til internettet, kan din virksomhed opnå klare fordele. Her viser vi dig to smarte produkter, der kan forbedre tilværelsen på dit kontor.

Den Intelligente Dørlås

Ved at forbinde den normale dørlås til internettet, kan du i dag låse og åbne din dør til kontoret i Odense med din smartphone. Dette er den intelligente dørlås, og den giver dig rig mulighed for altid at tjekke hvorvidt døren er åben eller lukket samt at foretage nøglens normale funktioner på din smartphone. Smid nøglen væk og nyd et smartere og mere effektivt kontor.

Lyskontrol via Smartphone

Med Tingenes Internet kan du kontrollere lysstyrken i dine lamper via din Smartphone. Har du glemt at slukke lyset på dit kontor i Odense, så kan du blot bruge din Smart Phone til at slukke for lyset. Har du en smart lås, kan du ydermere forbinde dine lamper til din smarte lås, så de automatisk tænder når du låser døren op.

Find Kontor til leje i Odense

Læs mere om hvordan Tingenes Internet påvirker dit kontor

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit