Grønt kontor booster din daglige arbejdsindsats

01.11.2014 00:07


Splinter ny forskerundersøgelse fra Australien pointerer, hvordan det kan gavne og optimere arbejdsindsatsen ved sit skrivebord, hvis din arbejdsgiver "planter natur" på dit kontor og gør din arbejdsdag grøn.


"Det optimerer helt givet arbejdsindsatsen ved skrivebordet og dermed arbejdspladsen som helhed, hvis man så at sige henter naturen ind i kontorerne: Lokalernes atmosfære bliver straks behageligere, mere komfortabel - og profitabel.

De grønne kontorer kommunikerer nemlig budskabet til de ansatte, at deres arbejdsgiver virkelig tænker på den fælles trivsel og velfærd og gør noget aktivt for den."

Det siger Alex Haslam, professor ved australske Queensland University´s institut for psykologi.

Ifølge hans konklusion gør kontorer med grønne planter kontorets medarbejdere gladere og øger derfor deres produktivitet med helt op til 15 procent.

Læs mere her om den australske forskerundersøgelse af det grønne kontor

Firmaets hurtige genvej til ledige kontorlejemål i Odense-området

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit