Fordrer dit kontor i Odense kreativitet og innovation?

31.08.2015 21:58

Et designerkontor med dyre møbler er ikke længere nok. Et kontor skal være en oplevelse hvori sanser og følelser bliver påvirket til at fordre kreativitet og effektivitet.Joe Pine, som er en af verdens førende fortalere for oplevelsesøkonomien, fastslår at virksomheder i dag bør indrette deres kontorlokaler for at skabe oplevelser som folk vil huske. Dette vil hjælpe din virksomhed i at differentiere sig fra konkurrenterne, skabe bedre kunderelationer og i sidste ende forbedre bundlinjen.

Et kontor med gladere og sundere medarbejder

Lys, dufte, atmosfære og æstetik er alle med til at skabe en positiv arbejdsplads. Ifølge forfatteren Uwe Bødewadt er det en kombination af disse faktorer i kontorindretningen som kan være med til at optimere dine ansattes kreativitet og positive oplevelse af arbejdspladsen. Virksomheder som Apple, LinkedIn og Google har alle indrettet deres kontorlokaler for at skabe en unik oplevelse for kunde såvel som medarbejdere. En arbejdsplads skal være et sjovt sted at arbejde, og ved at indrette det til at blive en oplevelse kan din virksomhed opnå ekstraordinære resultater.

Læs mere om oplevelsesøkonomien

Find kontor til leje i Odense

 

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit