Digitalt comeback til kontormagasinet NINEtoFIVE

29.04.2015 10:06


Magasinet NINEtoFIVE udgives igen - nu i en moderne og GRATIS online-version, der afløser magasinets tidligere printudgave - læs premiere-nummeret af Lokalebasen.dks Magasinet NINEtoFIVE her!


Udlejningsportalen Lokalebasen.dk havde tidligere stor succes med at udgive kontormagasinet NINEtoFIVE i trykt version - nu er NINEto FIVE tilbage et nyt moderne, månedligt online-format, som sendes ud til over 50.000 læsere.

Nu som før indeholder Lokalebasens image- og nyhedsmagasin et varieret udvalg af underholdende og informative artikler, der målrettes de mange aktører på det danske erhvervsudlejningsmarked.

"Vi har her på Lokalebasen.dk haft utrolig stor fornøjelse og også vældig fine resultater med at udvikle og udgive Magasinet NINEtoFIVE som et moderne, professionelt content marketing-medie.

Vi har nu valgt at følge mediemarkedets uundgåelige udvikling og udgive vores imagemagasin i nyt digitalt format, der lettere, lynhurtigere og mere fleksibelt er i stand til at nå ud til vores tusindvis af kunder, brugere, samarbejdspartnere med flere i hele Danmark," siger Lokalebasens.dks adm. direktør Jakob Dalhoff.


Læs her første online-udgave af kontormagasinet NINEtoFIVE 

Følg linket hvis du søger ledige kontorlokaler i Odense Centrum

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit