Det perfekte billede til dit kontor i Odense

01.12.2015 22:57

Skab lys i kontoret

Flotte billeder af dit kontor, er yderst vigtigt, hvis du ønsker er præsentere jeres virksomhed på en korrekt måde. Det første tip er at tænde alle lys samt åbne alle vinduer. På denne måde fordeler lyset sig jævnt i hele lokalet, og kontoret vil være behageligt at se på.

Giv kontoret et naturligt look

Du kan nemt få dit kontor i Odense til at se større ud med et naturligt look. Sørg for at kameraet peger mod et hjørne af kontoret. Dette skaber et naturligt stort look af kontoret, og du undgår at fordreje billedet

Brug flash til at lyse kontoret op

Det er fordelagtigt at undgå mørke hjørner af kontoret. Med en ekstern blitz kan du nemt lyse mørke hjørner op, og sørge for at kontoret ser godt ud på alle leder og kanter. Undgå at placere blitzen inden for kameraets synsfelt. Ydermere er et godt tip at placere blitzen mod en væg, så lyser spreder sig ud i hele kontoret.

Find kontor til leje i Odense

Læs mere om det perfekte billede

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit