Det danske kontorfolk sidder og ligger alt for meget

01.09.2014 00:19


En ny undersøgelse afslører, at danske kontormedarbejdere fortsætter med at sidde ned, når de kommer hjem fra deres arbejdsdag på kontoret - hvor de også sidder ned ...


Det er en - nåja, fastgroet - myte, at danske kontoransatte, som sidder ned bag skrivebordet det meste af arbejdsdagen, strutter af energi til at dyrke hård motion, når de har fri.

En frisk undersøgelse fra Statens Institut for Folkesundhed pointerer tværtimod, at kontormedarbejdere, der fortrinsvis sidder ned under arbejdet, fortsætter på samme facon, når de kommer hjem.

Undersøgelsen baseret på 240 kontorfolk i Slagelse, Aalborg og Fredensborg viser, at de kontoransatte, som havde en gennemsnitsalder på 46 år, faktisk sidder ned 71 procent af deres arbejdsdag og 60 procent derhjemme i fritiden.

Tilsammen tilbragte de over 10 timer i løbet af dagen siddende på en stol eller i sofaen. I gennemsnit rakte deres sparsomme anstrengelserne blot til syv minutters motion af moderat eller hård karakter om dagen.

Ali i alt var det kun 18 procent af mændene og syv procent af kvinderne, som viste sig at dyrke op til en halv times moderat til hård fysisk aktivitet om dagen.


Læs mere om Dansk Institut for Folkesundheds undersøgelse af kontorfolket

Genvej til ledige kontorlejemål i Odense netop nu

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit