Den nye lejelov rammer markedet for kontor i Odense

13.08.2015 16:39

Den nye lejelov i Odense

Efter en længere venteperiode er den nye lejelov endelig tiltrådt. Enhver lejekontrakt udsted efter d. 1 juli 2015 vil være påvirket af de nye regler, som nu er tråd i kraft. Lejeloven ses som en forenkling af den gamle, og indeholder derudover vigtige ændringer, som du bør være opmærksom på, hvis du ønsker kontor til leje i Odense

Reglerne for Istandsættelse af kontor ændres

Har du udlejet et kontor i Odense eller andre steder i landet, så ville udlejer med den gamle lejelov, kunne opkræve, at du som lejer afleverede kontoret nyistandsat. Reglerne er i dag ændret således, at udlejer ikke, kan opkræve nyistandsættelse. Udlejer kan derimod opkræve, at de nødvendige omkostninger for en nyistandsættelse af kontoret i Odense bliver betalt. Ydermere skal et kontor i Odense såfremt det er underskrevet med den nye lejelov males hvert femte år. Det vil i fremtiden være lejers pligt, at sørge for at det pågældende kontor ved fraflytning står nymalet, såfremt den sidste maling ikke er pålagt inden for de seneste fem år.

 Nyt påkrævet syn ved til- og fraflytning af kontor

Både ved til- såvel som fraflytning af et kontor i Odense kræver den nye lejelov, at lejer udfører et syn af kontoret med en dertilhørende rapport. Med synet er målet at gøre lejeprocessen mere gennemskuelig, og derudover sørge for at kontoret fremstår i en tilstrækkelig stand. Udføres synet ikke, kan udlejer opkræve betaling for istandsættelse af kontoret i Odense.

Find kontor til leje i Odense

Læs mere om den nye lejelov

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit