Byudvikling forbedrer forhold for kontor i Odense

06.07.2015 13:49

Odense Centrum

Massive investeringer i Odenses infrastruktur vil komme til stor gavn for enhver med ønske om at finde kontor til leje i Odense. En ny kæmpe udvikling vil flytte byen fra blot at være en stor by til at være en reel storby. Et nyt supermoderne hospital, etablering af letbane og andre projekter for byudvikling vil hjælpe Odense med at få en stor plads på det danske kort for erhverv.

3 milliarder kroner forventes at blive brugt på den nye letbane i Odense, som vil gå fra Tarup Center igennem midtbyen og have Hjallese som endestation. Med 40.000 daglige passagerer vil Odense Centrum en langt bedre by for at huse virksomheder, og søger du selv kontor til leje i Odense, kan du med fordel undersøge mulighederne for kontor leje i Odense C.

Udover den nye letbane vil det nye Odense Universitetshospital koste 6.9 milliarder kroner. Selvom denne investering ikke vil forøge kontor til leje i Odense, så er det muligt at en forøgelse i permanente arbejdspladser, og en langt mere effektiv og moderne infrastruktur vil gøre det mere fordelaktivt at udleje kontor i byen.

Find kontor til leje i Odense

Læs mere om Odense’s nye planer for infrastruktur

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit