Australiens Mest Kreative Kontor – Bliv Inspireret!

07.05.2015 10:06

For tøjvirksomheden Moose Toys har kontorindretning en stor betydning for virksomhedens morale og kreativitet. Søger du kontor til leje i Odense, kan du let blive inspireret af deres indretningsmetoder.

 

Moose Toys er en tøjvirksomhed med hovedsæde i Melbourne. Med et stort bønnestage-hus som mødelokale fremstår virksomheden særdeles unik. Medarbejdere kan i deres pauser spille basketball, bordtennis og deltage i yoga. Ydermere får årets medarbejder en gratis ferie.

Produktleder Joos Poulus forklarer at dette kreative og aktive miljø skaber de bedste ideer fra medarbejderne: ”Vi opfordrer medarbejderne til at havde det sjovt, være aktive og deltage i debatter, fordi det skaber de bedste ideer og produkter”.

Leder du efter kontor til leje i Odense, så kan det være en god idé at gennemtænke indretningen en ekstra gang. Joos Poulus kommenterer selv at både gode kollegaer såvel som omgivelserne er vigtige for glade og kreative medarbejdere.

Find kontor i Odense

Læs mere om de kreative kontorer hos Moose Toys 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit