5 tips til indretning af dit kontor i Odense

11.05.2015 14:57

Kontorindretning er utrolig vigtigt for at skabe et sundt og produktivt kontormiljø. Her får du 5 tips til hvordan du indretter det perfekte kontor uden et dyrt indretningsfirma.

Tip 1 – Du kan aldrig få for meget plads og lys

Mangel på lys kan have negative konsekvenser for dine medarbejderes humør og produktivitet. Derudover er det vigtigt at medarbejdere har et personligt råderum til at arbejder. Når du indretter dit kontor i Odense, bør du derfor fokusere på at skabe et rumligt kontor med massere af lys.

Tip 2 – Indsæt afslapningspladser for øget kreativitet

Det er afgørende at skabe plads til uformelle møder blandt dine medarbejdere. Indret derfor kontoret med uformelle lounge- og mødelokaler. Disse områder vil oftest nedbryde medarbejdernes utryghed, og skabe plads til kreativitet og innovation på kontoret.  

Tip 3 – Rengør kontoret jævnligt

Har du et kontor i Odense, er det utrolig vigtigt at det fremstår professionelt og rent. Husk derfor at opfordre dine medarbejdere til at holde kontoret rent og afholde al spisning væk fra skrivebordet. På denne måde undgår du unødvendigt rod, og du kan præsentere kontoret til kunder uden bekymringer.

Tip 4 – Invester i møbler

Gå aldrig ned på gode møbler. Ved at investere i møbler af kvalitet, undgår du skader på kontoret og din virksomhed vil fremstå både unik og professionel. Det kan virke dyrt, men i længden kan der spares store summer af penge.

Tip 5 – brand dit kontor

Husk altid at brande dit kontor med virksomhedens logo og navn. For dine medarbejdere vil det forøge følelsen af fællesskab og sørge for at alle arbejde mod det samme mål. Derudover vil kunder som besøger dit kontor i Odense, ikke være i tvivl om hvem de besøger.

Find kontor til leje i Odense

Få mere information til indretning af kontoret

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit