21-årige Anna Nyboe nomineret til "Ivækstprisen"

27.11.2012 10:46

Allerede som blot 13-årig begyndte Anna Nyboe at abonnere på Børsen - netop nu er den 21-årige iværksætter i regi af sin virksomhed Annaway nomineret til "Ivækstprisen", som uddeles på mandag 4. december hos Deloitte i København.

Den unge driftige iværksætter holder sammen med andre idérige unge til på Copenhagen School of Entrepreneurship over for Kilen.

Her summer det af nye ideer, ambitioner og ikke mindst mod. Et karaktertræk, der af Anna Nyboe selv kan betegnes som hovedingrediensen for succes.

Mod er nemlig et af nøgleordene bag "Annaway", der har til formål at hjælpe unge akademikere med at finde et job via et 12-ugers kurser. Kurserne skal give et realistisk billede af jobmarkedet, hvor der er brug for dristighed for at blive set.

"Erhverslivet er ikke pænt. Derfor må man kæmpe og overskride nogle grænser for at slå igennem, siger HD(O)-selvstuderende Anna Nyboe, der har selv har brugt en provokativ metode i sin endnu korte karriere.

Det er generelt selverhvervede erfaringer, der er fundamentet for konceptet bag foretagendet. Det kunne godt lyde som en joke, at erfaringer fra en 21-årig pige skulle have nogen relevans for jobsøgende, men man skal ikke skue hunden på hårene.


Læs mere om Anna Nyboe og "Annaway" på cbsobserver.dk:
Appetit på entreprenørskab og arbejdsløse akademikere

Læs her mere om Ivækstprisen 2012.

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit