10 gode kontortips til en mere effektiv arbejdsdag

01.12.2014 00:10


Du ved det selv: Din mobil er en rigtig fæl tidsrøver - så prøv at starte din dag på kontoret med at slukke den og planlæg i stedet de opkald, som du vil prioritere denne arbejdsdag.Ikke bare vil det komme din arbejdsgiver til gode, men det vil i høj grad også gavne dig selv og din arbejdsindsats, hvis du kan reducere din kontordags utallige daglige afbrydelser til et minimum.

Eksperter har nemlig beregnet, at det nemt kan tage op til 20 minutters tid at bringe sig selv tilbage til det oprindelige koncentrationsniveau, hver eneste gang du for eksempel afbrydes kollegas telefonsamtale på den anden side af skrivebordet.

Så prøv i morgen forsøgsvis at slukke mobiltelefonen og læg i stedet en løs plan for, hvilke telefonopkald du vil prioritere resten af formiddagen for eksempel.

Det er blot et af de 10 gode tips, der kan gøre din kontordag mere effektiv ved at give dig selv bedre arbejdsro.


Tjek her disse 10 gode tips til en mere effektiv dag på kontoret

Her er virksomhedens nemme genvej til ledige kontorlejemål i Odense S 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit